wywala mi błąd tokena microsoft, nie pozwala mi grać w MC

Gram na paczce modów 1.19.2, cracked na crystal. Od wczoraj mam problem, że gdy odpalam MC to wywala mi białe okno minecraft bez żadnej odpowiedzi. wkleiłem latest log do chatgpt, dał mi odpowiedź że token microsoft nie jest wykryty, i dał mi kilka sposbów na naprawę ale oczywiście jak to AI nie działa. Wiem co się stało, ale nie wiem czym jest to spowodowane i jak to naprawić. ktoś się zna? pomocy. Chcę zagrać z moim kumplem.

wszystko próbowałem, ale 98% czasu się nie odpala.

Prześlij pełnego loga z konsoli launchera

mam ten problem od przedwczoraj.

od czasu gdy dodaliśmy z kolegą mody immersive vehicles na serwer, bo wyszłą ich nowa wersja na 1.19.2

lecz wcześneij gdy immersive vehicles było na 1.12.2, na tej wersji wszystko działało?

to co może być problemem?

Może jakiś konflikt modów? W logu nic nie ma przydatnego - spróbuj robić paczkę dodając mod po modzie dopóki paczka nie przestanie się włączać

Wtedy będziesz wiedział który mod za to odpowiada

właśnie próbowałem, dodawałem mody po modach i doszliśmy z kolegą do wniosku że dwa mody trzeba usunąć. Minecraft działał a wczoraj wieczorem znowu się zaczęło.

Nie może to np. być problem jakiś modów napisanym na skrypcie specjalnie pod kupionego mc?

bo w sumie sam nie wiem.

Nie powinno to mieć znaczenia, ten błąd zawsze jest nawet na vanilli ale gra i tak działa xd

hm.

Może spróbuj starszą wersję moda na 1.19.2?

może to jedna kjest problem crackeda, bo kolega ma te same mody a chodzi jak ta lala

masz rację

spróbuję

dam znać jak coś