Problem z zalogowaniem się do tego od zmiany skina

Witam, mamy troche problem. Gdy naciskam “zmień skina lub zarządzaj kontem” po ładowaniu, które trwa dłużej niż zawsze trwało, otrzymuje komunikat “Wystąpił błąd podczas logowania:
java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1 path $
com.google.gson.JsonSyntaxException: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 1 path $”. Nie pomógł reinstal ani nic.

[DODAŁEM TU TO W RAMACH EDITA, DLATEGO SIE POWTARZA, ZAPOMNIAŁEM NA POCZĄTKU TO ZROBIĆ] log z konsoli: Crystal Launcher LogViewer.js

Okej, mam już log z konsoli Crystal Launcher LogViewer.js

Pomógłby mi ktoś łaskawie…?

bo generalnie ja nie mogę sięnawet zalogować-

Dobra działa.

A nie.

Jednak znowu.

To samo mam ale tutaj nie pomagają tylko się owalają xd

Dziewczynko napisałaś post raptem jeden dzień i piszesz ze ludzie mają wywalone

Czego ty oczekujesz skoro tutaj pomoc jest charytatywna

• ludzie mają własne życie + ten serwer jest od dawna martwy + twój problem jest częsty, więc to jest dosc męczące odpowiadac tym samym. Literalnie wystarczy poczytać o tym problemie u innych, ale nie ma złotego środka na ten problem

Mój problem jest dość częsty dosłownie jak u każdego i to nie jest moja wina że nie potraficie tego naprawić
Ps. Mogę czytać ile chce tego błędu i wy tam i tak odpowiecie tylko Boże kolejny albo napiszecie co kolwiek co nie jest z tym związane

Naprawiłem to, resetując hasło @resilient-ostrich

wy chyba naprawde nie jesteście świadomi tego co piszecie

dosłownie napisałaś że twój problem jest dość częsty

a właśnie go zgłosiłaś

i jeszcze się splułaś do nas że go nie umiemy naprawić jak nawet nie obsługujemy crystala

jest dosłownie 11 postów z tym

to akurat miałeś farta