Problem z uruchomieniem paczki

Witam, zrobiłam paczke w curseforgu jak zawsze wiekoszsc to mody ktore wczesniej normalnie mi dzialaly. Zwróce uwagę, że nie tylko ja mam takie problemy tylko znajomi którzy dostali ode mnie tę paczkę również. Usuwałam nawet po kolei mody, które miałam po raz pierwszy po kolei i odpalałam paczkę aby zobaczyć czy z tym to jeden z tych modów, jednak że dalej błąd się pojawiał, jest to ten błąd;
java.io.FileNotFoundException: File system element for parameter ‘source’ does not exist: ‘Downloads\cfbCache\9198b9dcbffc385ffa1cfa4e21354d5d.tmp\overrides’ org.apache.commons.io.FileUtils.requireExistsChecked(FileUtils.java:2719) org.apache.commons.io.FileUtils.requireFileCopy(FileUtils.java:2751) org.apache.commons.io.FileUtils.copyDirectory(FileUtils.java:681) org.apache.commons.io.FileUtils.copyDirectory(FileUtils.java:630) com.github.franckyi.cmpdl.task.mpimport.CopyOverridesTask.run(CopyOverridesTask.java:24) com.github.franckyi.cmpdl.CrystalCMPDL.download(CrystalCMPDL.java:113) ovh.crystallauncher.crystal.platform.facades.CurseForgeFacade.doInstallTasks(CurseForgeFacade.java:88) ovh.crystallauncher.crystal.gui.windows.dialogs.packwizard.WizardPackFacade.lambda$onExit$1(WizardPackFacade.java:226) java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:833)

Logi oczywiście mam zapisane więc jeśli będą potrzebne to umieszczam je, proszę o pomoc ponieważ mamy wykupiony serwer i naprawde chcemy na własnej paczce modów zagrać.

Normalnie log wyślij w linki jeśli to możliwe

Mody są na Forge, czy Fabric?

||Jakie nocne marki z Was <:NekoLay:1178798222999826492>||

Hehe

forgę

forge*

@hospitable-yorkshire to daj mi tą paczkę

Lub sama możesz to ogarnąć

Sprawdź, który mod jest winowajcą

Po prostu stwórz nową paczkę i dodawaj po jednej paczce modów

wlasnie tak robilam i nic ale juz podsylam paczke

Ciekawa nazwa :v