dzień dobry mam problem z urachamianiem gry z własnej paczki modów
mianowicie mody tworząc własną paczke modów wybieram pojedyńcze mody które są już w crystalu. Po dodaniu modów chce włączyć minecrafta i normalnie pokazuje sie że paczki sie ładują ale po zakończeniu ładowania wtedy gdy gra już powinna sie włączyć wyskakuje mi błąd. Crystal Launcher LogViewer.js tutaj jest ten link do loga. prubowałam już chyba wszystkiego od ponownego instalowania crystala do sprawdzania miejsca na komputerze mimo tego że mam go dużo. prosze o wmiare szybką pomoc z góry dziękuje.
przepraszam że popędzam ale czekam na pomoc już 2 dni a sprawy z 18 godzinnym czasem są już rozwiązane
O kurde zapomniałem że to istnieje xD
Bo ten log wyświetla inne błędy niż w innych logach, przez co trudniej go rozszyfrować
Ale jesli używasz optifine na wersji 1.20 to on gryzie się z innymi modami
nie właśnie w tej mojej paczce go nie mam
XD a ja cierpliwie czekałam
a jaki to podziom problemu w skali od 1-10?
i wyskakuje ten sam błąd nawet jeśli mam tylko jednego moda w paczce
Jakoś bardzo nie spacjalizuje się w takich sprawach xD
A bez?
bez sie włącza
a jak sprawdzałam na komputeże mojej mamy (nie wnikać) to uniej te same mody normalnie sie włączają więc ja już niewiem co robić a sprawdzałam wszystko nawet aktualizacje mojego kompa a nawed odinstalowałam całego crystala i zainstalowałam na nowo
Wtf
A przy tworzeniu nowej paczki?
jak stworze nową paczke i nie ma na niej modów to normalnie gra sie włącza a jak dodam mody to błąd
sprawdzałam już nawet kilka razy
przepraszam że dobiero teraz ale nie mogłłam wcześniej
luz
nie wiem w czym moze byc problem naprawde, moze cos ze sprzetem, skoro te mody dzialaly na innym laptopie, a przy Twoim juz nie