Dzień Dobry, niestety mam problem z zalogowaniem się do konta Premium przez Microsoft Account. Kiedy Klikam Konto Microsoft lub Game Pass wszystko normalnie się wczytuje, niestety po wpisaniu hasła wyskakuje błąd o złym haśle lub koncie. Przez przeglądarkę Chromium lub FireFox mogę się normalnie zalogować więc nie wiem o co chodzi. Wcześniej używałem Windowsa, Ubuntu czy Elementary OS i wszystko dobrze działało. Konto non-premium działa, ale niestety potrzebne mi jest Premium.
Używam systemu Manjaro Linux 22.1, a Launcher pobrany z oficjalnej strony z pierwszej komendy
możesz dać screena tego błędu?
Obecnie mnie w domu nie ma
Ale orzy logowaniu Pisze że konto lub hasło jest nieprawidłowe, nawet jeżeli loguje się przez kod wysyłany na poczte
Tylko zamazałem adresy E-mail
dobra, sory że tak późno odpowiadam, ale: sprawdziłem na swojej instalacji Manjaro (musiałem zainstalować na VM xd) i tam hasło z jakiegoś powodu nie chciało wejść, gdy wpisywałem cyfry z numpada, spróbuj wpisać hasło używając cyfr powyżej “QWERTY”
Jak wrócę do spróbuję tylko że ja nie korzystałem z numpada więc spróbuję na odwrót
Niestety nie ważne czy skorzystałem z numpada czy z cyfr ponad qwerty nie dałem rady się zalogować, ale udało się zalogować za pomocą kodu wysyłanego pod pomocniczy adres email gdzie wcześniej to nie działało
Dziękuję za pomoc