Problem z instalacją lanchuera

A więc grałem sobie wcześniej na Crystalu i wszystko dobrze działało ale chciałem zrobić sobie miejsce na dysku C przez co chciałem przenieść pliki crystala na dysk D. Niestety po tym jak to zrobiłem paczka modów na której grałem już nie działała a jak chcę znowu zainstalować lanchuera to zawsze jest na dysku D i to jest jako domyślne a na %AppData%->Roaming nie da się tego zainstalować. bo jak normalnie na dysku C zrobie to też nie działa. Wie ktoś co mogę z tym zrobić?

No paczka rzeczywiście ma prawo nie działać po przeniesieniu całego launchera na inny dysk

Musisz je od nowa wgrać

btw znowu ktoś stwierdził, że instalacja launchera na c to dobry pomysł

Znaczy nie jest zły, ale po jakimś czasie można zacząć tego mocno żałować

w jakim sensie on nowa wgrać (ja przez to rozumiem że reinstal i nwm czy dobrze rozumiem bo reinstal nie pomógł już )

W sensie paczki, po prostu całkiem od nowa pobrać

no to też już próbowałem i wtedy się paczka początkowo wgrywa i w ostatnim procesie instalacji (jeśli tak to mogę nazwać) wywala mnie i wyskakuje błąd (zaraz zacznę włączać i wyślę o co chodzi dokładnie )

Wyślij jak tutaj

Bo to co wysłałeś dużo nam nie daje

A odpal jeszcze raz grę

Bo w crashu pisze, że trzeba zrestartować grę przed zgłaszaniem błędów, bo coś ze splashami crashowało.

idk

wg loga to outofmemory xd

wcześniej jest

(ledwo co mi się wczytał on w ogóle)

daj więcej pamięci dla gry w ustawieniach launchera

no teraz jak odpaliłem to black screen wyskoczył i nic się nie dzieje (po zwiększeniu pamięci też)