Odzyskanie Usniętej Paczki Modyfikacji

Chciałbym odzysać paczkę modyfikacji, za szybko kliknąłem i zapomniałem skopiować sava, mimo że jest napisane “stracisz ją na zawsze” jest może jakas mozliwośc żeby odzyskąc tą paczke modyfikacji, albo chociaż te pliki związane z savem? byłbym bardzo wdzięczny za pomoc bo jednak 60h w paczce technicznej robi swoje a nie chciałbym tego przechodzić od nowa

(wyszła nowa wersja tej paczki i musiałem skopiować sava dlatego usunąłem tą outdated ale zbyt szybko to zrobiłem i wyszło jak wyszło)

Dodaje jeszcze loga, ale w takiej formie bo zamknąłem Launcher

Może pomoze program do odzyskiwanie danych

Pobrałem Recuva od CCleanera zobaczymy czy coś pomoże

pierwszy raz w życiu używam takiego pogramu

Szuanie czegokolwiek w tym programie jest niemożliwe, doslownie nic nie jest posortowane

jest jakiś program godny polecenia?

Niestety ja się nie znam w tym aspekcie

Na alternativeto.net poszukaj programów podobnych do owego programu

posługiwanie się tymi programami to jakaś masakra, jedno płatne 200pln żeby móc wogóle z tego korzystać, inne za to ma taki interface że to żart dla laików jak ja

postaram się coś ogarnąć, ale dziękję za pomoc, nie wpadłbym na to żeby skorzystać z tego typu programów

recuva jest to bardzo dobry program. Główny problem pojawia się, gdy miałeś grę na dysku SSD. Jeżeli masz włączone na ssd funkcję TRIM, to raczej już bez szans. Z drugiej strony możesz podziękować M$, za to, że TRIM jest włączone defaultowo.

Poza tym recuva nie wymaga dużo. Wybierasz folder nadrzędny, w którym miałeś pliki i skanujesz, jak coś znajdzie to cię wtedy poinformuje i wtedy ty zdecydujesz co z nimi zrobić.

Właśnie robie drugie pełne skanowanie, zobacze może teraz mi wyjdzie, jestem już bardziej obeznany w tym programie

a co do tego folderu to był on na hdd na szczęście, może uda się odzyskać te pliki w pełni i nie uszkodzone, chociaż pewnie jakaś szansa jest

Używałem przed chwilą program od EaseUS do odzyskiwania i ten folder znalazł, o dziwo podobno nic w nim nie jest uszkodzone

ale musze zapłacić 70/80 ziko za licencje żeby cokolwiek zrobić, przynajmniej mam podgld w jakim folderze to się znajdowało, więc będzie mi łatwiej znaleźć na Recuvie

skoro miałeś ten folder na hdd, to teraz najważniejsze… nic nie rób na tym hdd. Nic na nim nie zapisuj po prostu

Niestety mam pecha, jedyne co udało się odzyskać z sava, trudno będę musiał nadrobić te 60h od nowa

w poi i region masz cały świat

tylko eq nie masz

w obu tych folderach nic nie było, tylko czyste foldery

No to lipa

Zgaduje, że po usunięciu paczki od razu i tak pobrałeś inną więc dane raczej i tak już nie do odzyskania