Grałem kiedyś na crystalu, zrobiłem sobie kilkuletnią przerwę od minecrafta, kupiłem sobie mc premium i zapomniałem o koncie na crystalu, ustawiłem sobie taki sam nick jak kiedyś na crystalu, i gdy grałem z moim kolegą który gra na crystalu to zamiast widzieć mój skin z premki widzi mój skin z crystala i chce jakoś usunąć tego skina z crystala, żeby inni widzieli mojego skina z premki ale żeby to zrobić potrzebuje znać maila na który był założony crystal launcher
Jest tak samo tam
niestety kiedyś premka była “nad” systemami skinów CL’a. Niestety jakiś czas temu zostało to zmienione i teraz jeżeli ktoś gra na Crystalu to widzi skina z systemu Crystala a nie z premki
Czyli nie da się z tym nic zrobić
A da się jakoś sprawdzić tego maila żebym się zalogował do crystala czy lipa
Te a takie pytanie bo tam jest jak się crystala włącza że mam konto Microsoft czy jakoś tak to jakbym się na nie zalogował to mógłbym modyfikować jakoś tego skina z crystala czy nie bardzo
konto minecraft to nie to samo co konto do skinów CL’a
na konto microsoft logujesz się, gdy masz konto premium
No mam premke teraz
I na premce mam ten sam nick co miałem na cl’u
Sorry za mój brak wiedzy jak cos
Aaa dobra już rozumiem żeby się zalogować do centrum kont trzeba znać nazwę użytkownika, a dało by się ją jakoś sprawdzić bo tbh nie mam pojęcia jaka mogła byc
Możesz jedynie zapytać kolegów z którymi grałeś