nie umiem pobrać crystal launcher

ogólnie sprawa wygląda tak, wchodzę na waszą stronę pięknie ładnie klikam pobierz no i sie pobiera pliczek o nazwie Clbootstrap-win64-release, klikam sobie otwieram no i wyskakuje okienko system windows ochronił ten komputer - no to daje “uruchom mimo to” - elegancko czekam sobie i pyk się wyświetla kolejne okienko crystal launcher updater, nic nie widac na nim wiec czekam i bam - znika XDDDDDD i tak w kółko, próbowałam uruchomić znów komputer, wyłączyć to zabezpieczenie z Windowsa przed pobieraniem plików podejrzanych, nie mam zadnego innego programiku tego typu, próbowałam wejsc jako administrator i to samo i już mi się serio pomysły kończą więc BŁAGAM o pomoc :folded_hands:

To jakiś dziwny musiałaś pobrać albo nie z oryginalnej strony

Pobierz znów

no wlasnie ze z orginalnej stronki i pobralam juz z 7 razy i próbowałam też wersje testową i od kolegi plik bralam z ktorego on pobierał i nadal to samo

ogólnie teraz spróbowałam pobrać ■■■■■■■■■ i sie normalnie pobral wiec juz nie wiem o co chodzi z crystalem

Jak nie widzę to nie pomogę

Niestety

■■■■■■■■■ to Spyware…

Nie masz żadnych antywirusow oprócz defendera?

nic

Spróbuj użyć starszej wersji programu uruchamiającego: https://launcher.crystal-launcher.net/releases/win/CrystalLauncherN.exe