Nie można połączyć konta Microsoft z moim kontem Crystal

Witam, jestem użytkownikiem Crystal w języku Angielskim, ale będę korzystał z tłumacza na język polski. Skopiuję Oryginalny Angielski poniżej, na wypadek gdyby moje tłumaczenie było niezrozumiałe. Próbowałem przetłumaczyć <#598455371119591442> i <#779113037176373278> zybkie-poradniki, jednak w żadnym z nich nie znalazłem rozwiązania.
Właśnie ponownie zainstalowałem Crystal z powodu pewnych problemów, które miałem z nim, i chociaż te problemy są teraz naprawione, nie mogę połączyć mojego konta Microsoft z kontem Crystal, które połączyłem przed ponowną instalacją. Z tego powodu mój UUID nie pasuje do tego, co było wcześniej, a moje dane gracza zostały zresetowane na wszystkich serwerach, na których gram. Próba zalogowania się na konto Microsoft Cmy za pomocą okna “Dodawanie nowego konta” powoduje błąd widoczny na załączonym obrazie. Mogę zalogować się na konto Microsoft bez problemów w przeglądarce, jednak podczas logowania się w Crystal pojawia się ten błąd. Jak to naprawić?

Original Text: ||Hello, I am an English user of Crystal, but I will be using a translator to Polish. I will copy original English below, incase my translation is incomprehensible. I tried translating <#598455371119591442> and <#779113037176373278> however I did not find a solution in either.
I have just clean-reinstalled Crystal due to some issues I was having with it, and although those issues are now fixed, I am unable to Link my Microsoft Account to the Crystal Account, which I had linked before the reinstall. Because of this, my UUID does not match what it previously was, and my player data has been reset on all servers I play on. Trying to sign in to Cmy Microsoft Account via the “Adding New Account” window produces the error seen in the attached image. I am able to log into the Microsoft Account without issues on my Browser, however when logging in on Crystal, I get this error. How do I fix this?||

Najprawdopodobniej problem leży po stronie serwerów czasami każda aktualizacja na stronie Minecraft (jak i na każdym serwerze storny i aplikacji) wymaga czasu

Spróboj ponownie się zalogować

Jak nie działa spróboj zalogować się za pomocą konta mojang a następnie Microsoft

Ja tak robiłem i działało

Spróbowałem ponownie, ten sam problem

Próba zalogowania się do Mojanga przez Crystal po prostu przenosi mnie na tę stronę, zamiast wyświetlać okno logowania

https://help.minecraft.net/hc/en-us/articles/19615552270221

You have logged into official Launcher

?

On the official Microsoft website, yes

Try log into official Launcher, maybe it’ll work

Yes, that is the website I was talking about

I already did that. It did not solve this.

Website and launcher are different

I remember that screen and the login menu

My apologies for the misunderstanding,
By Website I meant Launcher

I definitely remember signing into there

Aa

Tbh I don’t know what next