Nie udało się uruchomić gry - prawdopodobnie wystąpił problem z dostępem do serwerów (brak połączenia internetowego bądź niekompletna paczka) Failed to download some files! ovh.crystallauncher.crystal.gamedownloader.GameDownloader.downloadGame(GameDownloader.java:460) ovh.crystallauncher.crystal.launcher.VanillaLauncher.prepare(VanillaLauncher.java:94) ovh.crystallauncher.crystal.launcher.BaseLauncher.lambda$start$2(BaseLauncher.java:165) java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:833)
Nic nie zmieniałem na komputerze, nagle zaczęło to pokazywać. Ten sam internet również. Wyłączylem Ipv6. Mam 16ramu procesor ryzen7. Resetowałem komputer, launchera, reinstallowałem launchera, jave, i na koniec zrobiłem format komputera bo i tak miałem go zrobić niedługo. Niestety ku mojemu zdziwieniu dalej ten sam błąd. Używam launchera od bardzo dawna i pierwszy raz takie coś mam, zawsze śmigało na serwerach, na modach solo i na wszystkim.
…
loga wyślij
zmień serwer DNS na Google Zmiana serwerów DNS na udostępnione przez Google | Bitdefender - program antywirusowy
po czym zrestartuj komputer
zaczęło pobierać, chyba już wszystko działa