Jak zmienić wersję CurseForge?

Otóż próbuje zainstalować modpack BMC4 i on jest na wersję mc 1.20.1 i wersję CurseForge 47.3.5, ale jak to robię za pomocą Launchera to mi automatycznie ustawia na wersję Forge 47.3.0 po wybraniu wersji mc 1.20.1, jak wyłączam to automatyczne ustawianie to mi się tylko najnowsze wersje wyświetlają 52.0.0 i wyżej, a modpack na nich nie działa, gra się crashuje natychmiastowo.

na screenie wybierasz wersję 1.21.1 a nie 1.20.1

Modpack jest na wersję 1.20.1, a nie 1.21.1? Co to za głupia rada w ogóle? Już nie wspomnę że instaluję tego modpacka tylko po to by zagrać na serwerze kolegi na którym jest ten modpack wymagany. Serwer również jest tylko i wyłącznie na wersję 1.20.1. Dzięki za super radę techniczną

Z zdjęcia wynika że musisz oznaczyć 1.20.1 żeby mieć odpowiednią wersję forga a nie zaznaczone 1.21.1

Było ustawione na 1.20.1

1.20.1 wersja mc, 47.3.0 wersja forge

I nie wiem co się stało, bo wcześniej tego nie było jak robiłem, ale dodaliście inne wersje Forge’a?

Więc zainstalowałem mody jakieś godziny temu, ale teraz na serwer nie mogę wejść lol

Ja ci głupią radę daję? Chłopie, najpierw przeczytaj ze zrozumieniem, wyraźnie widać, że wysyłasz screena, na którym TY wybierasz forge’a do wersji 1.21.1, a potem się dziwisz, że nie możesz znaleźć odpowiedniej wersji forge, która jest nie na tą wersję co ty wysyłasz w screenie

Może ci jeszcze pokażę o co mi chodzi

dokładnie o to

jak wół jest 1.21.1 zaznaczone

Are u stupid

jagby zdjęcię z posta pokazuje 1.21.1 wersje gry a tu masz 1.20.1

pomijając to, że to jest modpack z curseforga

jestem pewien, że to się instaluje inaczej xd