gra natychmiast się zamyka

problemem jest valkyrien skies 2 ale nie wiem co dalej

testowałem kilka wersji i dalej nie działa

wywal optifine

dalej to samo

Wyślij kolejnego loga w takim razie

||Najgorzej, że chcę też pomóc, ale strona nie chce załadować||

Przeanalizowałem dość długi log, bo musiałem aż Chrome użyć, żeby cokolwiek ruszyło, i oto co udało mi się znaleźć:

• Pojawiało się dość dużo błędów java.lang.ClassNotFoundException, czyli któryś mod się zazębia
  • Klasa includeShipsInDistanceCheck w modzie Valkyrien Skies 2 nie jest “publiczna”, czyli nie jest możliwa do pobrania spoza innych plików. Sugeruje to, że mod nie został pobrany poprawnie
  • Mod Mixin wywala błąd org.spongepowered.asm.mixin.transformer.throwables.InvalidMixinException
  • Wywala, gdy Mixin źle zadziałał podczas procesu “transformacji”, gdy któryś mod się z nim zazębia/nie jest instalowany poprawnie
  • Któreś API wywołał dość poważny błąd java.lang.reflect.InvocationTargetException
  • Wyjątek ten jest rzucany, jeśli metoda bazowa (metoda wywołana przy użyciu Reflection) rzuca wyjątek. Tak więc, jeśli metoda, która została wywołana przez API refleksji, rzuca wyjątek (jak na przykład wyjątek runtime), API refleksji zawinie wyjątek w InvocationTargetException.

• W następnym uruchomieniu, Mod Eureka! Ships! for Valkyrien Skies potrzebowało moda Valkyrien Skies na wersji 2.3.0-beta.1, a potem dał błąd, że nie ma tego moda
  • Obstawiam, że Valkyrien Skies 2 nie miał potrzebnych plików do obsłużenia

Co najśmieszniejsze, mimo że usunęłaś OptiFine z listy modów, to i tak ono działało

Także oceniam sytuację tak: Trzeba usunąć całą paczkę i dodać wszystkie mody z powrotem, ale bez OptiFine

czy ty użyłeś chatgpt żeby to napisać?

XD, a tak to wygląda?

stary ja myślę, że jakbyś odpowiedział “nie”, to bym ci nie uwierzył <:qat:826400863291572294>

W sensie po prostu bardzo nieludzko jest napisane

Ale właściwie tylko ostatni punkt jest istotny, bo wszystko nad tym jest tego efektem

No tak
Używanie formatowań = ChatGPT

Nieee do końca o to mi chodziło

Znaczy pomogło w daniu takiego efektu

Ale np. wspominasz Reflection, a potem tłumaczysz na refleksji