System operacyjny: Windows 11
Pamięć RAM: 32GB
Wersja systemu: 64-bitowy
Anty-wirus: Windows Defender (tylko i wyłącznie)
Launcher po ponownej instalacji wypluwa błąd (ss), wcześniej launcher zaczął (bez mojej ingerencji) uruchamiać się w trybie offline(sama gra działała normalnie, tzn servery multi itp), próbowałem naprawić to na własną rękę, jednakże moje próby z wsparciem internetu, doporwadziły mnie do tego błędu, który powtarza się nawet po usunięciu wszystkich plików launchera i reinstalacji z oficjalnej strony. sprawdzałem te wszystkie strony z serverami - tak wszystko jest aktywne i działa. próbowałem instalować najnowszą wersję javy jaką znalazłem(tez oficjalna strona). próbowałem także wyłączać defendera - nie pomogło(może w zły sposób ale no nie wiem). gdzieś coś znalazłem na internecie i szukałem w folderze “…/AppData/Roaming/Crystal-Launcher/cache” folderu “repo” czy czegoś podobnego ale w folderze “cache” kompletnie nic nie ma(nie wiem czy powinno może to w ogóle nie ma sensu ale tak dodam).
Nie mam pojęcia co z tym zrobić, prosze o pomoc.
[EDIT]
wcześniejszy log z “%localappdata%” (CrystalLauncherInstallerNX) te znalazłem w “%appdata%” (preloaderLogs). (próbowałem uruchamiać launcher jako admin - też bez skutków).
(dodaje jako edit bo nie moge wysłać wiadomości(?))
[EDIT2]
nie moge dodac tych dwóch logów co znalazłem, póki co czekam..
launchlog.txt (43 KB)