Dziwny skin premium konta

Mam oryginalnego minecrafta z nickiem: lisku, inne osoby grające na tym launcherze niestety nie widzą mojego skina normalnego tylko jakis dziwny customowy. Sprawdzalem czy da sie zrobić u was konto pod tym nickiem, ale pokazuje że wykrywa oryginalne konto. To skoro nie da sie zrobić konta pod mój nick to dlaczego jest wgrany jakiś dziwny skin a do tego nie mogę go zmienić. Mogę udowodnić że mam taki nick na kupionym oryginalnym minecraftcie i chcialbym zeby ludzie grający na crystal launcherze również mogli widzieć skin taki jaki mam, pozdrawiam

Możliwe że ktoś po prostu stworzył wcześniej konto crystal launcher na tym nicku.
Masz zakładkę skin gracza, jeśli zmienisz na swój powinno zadziałać

No właśnie jak próbuję zmienić na swój nick to pokazuje to co na screenie. Czy możecie zresetować skina na tym koncie żeby był taki jak na oryginalnym koncie tak jak powinno być?

Nie nick, zmień skina w launcherze.
Ktoś kiedyś prawdopodobnie ustawił skina na ten nick.
Jeśli zmienisz go w launcherze, zostanie zmieniony na serwerze crystala czyli tamten się usunie

Nie da się zmienić skina do tego nicku w launcherze

Bump

W sensie że launcher blokuje?
Wydawało mi się że sie da

a ty możesz zmienić?

i skoro mam zakupioną wersję gry to juz nie da sie ustawic skina na niego, to czemu nie zostal mu przywrócony taki jak w zakupionej wersji tylko crystalowej. niech zmieni ktos na default

Nie
Była już kiedyś taka sytuacja, ale nie wiem co było rozwiązaniem

skontaktowalem się z tym uzytkownikiem i powiedział ze poza ADMINISTRACJĄ nie da się rozwiązać tego problemu, chciałbym aby coś z tym zrobiła

W jaki sposób mogę się skontaktować z administracją?