Dobra kochani ja mam do was cudne pytanie, jak zmienić "nazwe użytkownika" konta bo kiedyś ktoś zało

help ^^

Dobra kochani ja mam do was cudne pytanie, jak zmienić “nazwe użytkownika” konta bo kiedyś ktoś założył na mój email jakimś cudem ponad 5/6 lat temu??? chyba i mam jakiś kobiecy login do konta XDDD

dziwne to jest to, że ktoś założył konto na twojego maila i to konto aktywował bez dostępu do twojego maila

Może miał dostęp

Dobra prościej wytłumaczę, jak byłem młodszy to moja jeszcze młodsza siostra zakochała się w minecraft
a nie miała swojego emaila, więc ja młodszy łatwiejszym rozwiązaniem pomyślałem dać jej swoje skoro i tak nie używam crystala
Aczkolwiek po długich paru latach stwierdziłem z grupką że zagramy na modach i wiadomo że na crystal będzie najprościej
biorąc pod uwagę że tylko 50% ma premium a crystal oferuje logowanie na premium ale nie wymagane a także modpack sharing
Lecz nie mogę znieść faktu że mam dziewczęcy login ale najgorszy problem że nie potrafie go zapamiętać

Nie jestem często aktualnie na kompie więc proszę o same konkrety, zgodzę się nawet na usunięcie mojego konta i mogę założyć od początku
bo chyba w tym nie ma żadnych danych poza osobistymi zapisanymi więc nic nie trace

Jeszcze dodam, jestem graczem który jednak kupił oryginalną kopie gry od Microsoft’u ale musicie zrozumieć że jak mam ponad 30/40 osób instalować mody osobno to już wole zrobić sepuku

dlatego jest to dla mnie ważne o-o

halu :frowning:

To nie jest konto do skinów?

co?

Są 2 konta

konto microsoft jest poprawne mam na myśli konto jak logujesz się do launchera do systemu skinów