Hejj, jakiś czas temu stworzyłam jakieś tam światy singleplayer na oryginalnym minecraft. Później dołączyłam do serwera multiplayer i na jakiś czas przeszłam na Crystal Launcher, żeby ludzie mogli zobaczyć mój skin. Raz stworzyłam tam jeden świat singleplayer, żeby coś sprawdzić(tych z minecrafta nie było). Teraz chciałam wrócić do launchera Minecraft i zauważyłam, że wszystko zsynchronizowało się z Crystal Launcherem(na minecraft był tylko świat stworzony na crystalu). Wszystko jak patrzałam zostało zapisane w %appdata% / .minecraft, ale zniknęły światy stworzone w minecraft launcherze. (nie ma ich w saves). Da się jakoś przywrócić te światy? Pomocy ![]()
![]()
W appdata powinien byc folder Crystal-launcher, a potem instances - tam są nazwy paczek
rozszerzając bardziej. Oryginalny minecraft ma własny folder .minecraft, tam są wszystkie pliki.
W crystal launcherze każda paczka ma swój osobny folder, każdą paczkę po kolei znajdziesz w folderze instances - lokalizacja jak w wiadomości powyżej. W tym folderze instances są foldery, które odpowiadają danej wersji, którą masz pobraną. W każdym tym folderze z wersją jest osobny folder .minecraft, gdzie znajdują się pliki dla każdej z wersji osobno.