Wyłączający się Bluetooth przy CL

Problem przez dość długi czas w ogóle nie występował, zaczął się ujawniać około kilka dni/tydzień temu. Podczas korzystania z Bluetooth (słuchawki) i grania w Minecraft z CL moje słuchawki zaczynają się przez jakiś czas rozłączać itd., po czym po prostu tracę dostęp do Bluetooth na laptopie. Odzyskuję go po uruchomieniu ponownie lub czasem dopiero dzień później. Problem na innych aplikacjach/grach nie występuje - tylko w przypadku CL. Będę wdzięczny za pomoc :heart_hands:

Wyłączający się Bluetooth przy CL

Może sterowniki?

Tutaj np. jest normalnie

jak już mi się odzyska

Ale włączam mc z Crystala

I po kilku minutach

nawet nie ma takiej opcji jak Bluetooth

xDD

I to tylko dosłownie przy włączaniu Minecraft

W żadnym innym wypadku się to nie zdarza

||nawet gdy odpalisz inny Launcher? ||

Mam tylko ten więc nie wiem :V

Polecisz jakiś na próbę?

Według mnie coś jest nie tak z twoją kartą bluetooth, albo się przegrzewa albo coś sterowniki szwankują

Zainstaluj nowe sterowniki

I może tak się zdarzyć, niektóre laptopy mają kartę sieciową z bt bardzo blisko chłodzenia, przez co jest spora szansa na to, że się przegrzewa karta od chłodzenia

A, że minecraft to typowo gra procesorowa i zużywa duże ilości mocy obliczeniowej procesora, podejrzewam, że akurat podczas ładowania minecrafta procesor ci chodzi na 100%, przez co cały układ chłodzenia się nagrzewa

To są tylko moje podejrzenia, ale mówię z doświadczenia, mam takiego jednego laptopa, który ma kartę sieciową + bt tuż obok chłodzenia, przez co po katowaniu odpalaniem Minecrafta słuchawki bt przestają mi działać