nie wiem czy powinienem to pisać tutaj, ale aby objaśnić sytuacje opowiem co się wydarzyło:
moj komputer niestety dostał trojana, co wiązało się z całkowitym resetem go do stanu początkowego, gdyż nie dało się juz go odratować. Kiedy już sformatowałem komputer z pomocą mojego brata, zdałem sobie sprawę z tego, że nie pamiętam loginu do mojego konta (nie premium) na launcherze. Próbowałem go zobaczyć resetując hasło, aby mi przyszlo powiadomienie z moją nazwą i przejrzałem wszystkie maile jakie miałem zapisane aby je odzyskać, jednak żaden mail nie był tym właściwym. Pamiętam hasło bardzo dobrze, ale nazwa to średnio. Wiem, że na crystal launcherze funkcjonują dwie nazwy konta - na jedną sie logujesz. I własnie tej potrzebniejszej też zapomniałem. Moja nazwa była czymś w stylu ‘‘Oleksanderek’’ ‘‘Oleksander’’ ‘‘Olek’’ i wydaje mi sie że mialem tam jakies cyferki, not sure tho. Pytanie więc brzmi tak: czy mogę jakimś cudem konto jeszcze odzyskać czy to już koniec?
raczej nie
no raczej nie
ale
pytanie zasdnicze
masz jakiegoś save zapisanego? nawet dobrze sprzed resetu
save w sensie świat w mc
nie jestem pewien
możliwe że tak
troche nie ogranięty jestem w tego typu sprawy powiem, także moge nie zbyt wiedziec co i gdzie
masz jakikolwiek backup
niezbyt wiem co to
…
kopia zapasowa plików
to nie zbyt
nie masz nigdzie save’a?
nic
cokolwiek?
nawet logów czy coś
jest szansa że mam coś w chmurze