:DDDDD
To rozwiązanie typu wyłącz/włącz, a po logu myślałem że to będzie bardziej skomplikowana sprawa
||O, fitgirl, nice xd||
XD
jak skończe nagrywać film to ci udo na pv bo po to instalowałem replay moda XD
Acha
też mam taką w moim kompie xD
normalnie przechodziłem nfs od most wanted 2012 aż po heat 2019 i hot pursuit remastered 2020
co z tego, że już w heat było poniżej minimalnych
ale przeszedłem całe, zrobiłem 100% osiągnięć także no… jak się pokombinuje z ustawieniami to się da
tak zwane AiO, All in One. Miałem takie w szkole kiedyś, siedział tam chyba athlon 2 rdzeniowy. Ale już nowsza platforma bo już ddr3 1333 było
fabric i fabric API to nie jest to samo. Fabric to jest silnik do modów, fabric API to mod, który mocno rozszerza możliwości konfiguracyjne dla modów - często jest wymagany przez różne mody
nie należy tego mylić
np robiąc speedrun na fabricu problemu nie będzie, ale jak w modach będzie fabric API to ci nie zaliczą - bo przez tego moda możesz potajemnie pozmieniać sobie % na drop np pereł itd.
ile ty miales fps?
Zależy od miejsca, w większości ok 20 paru. W polocie 30. Ale w polach to klatka na kilka sekund, dlatego niektórych wyścigów unikałem jak mogłem.
a takie pytanie przy okazji jakie mody mi polecacie na survival? by nie było tak nudno
pojęcie względne
zależy co lubisz
ja bym polecał mody techniczne, ale znaczna część ludzi nie lubi modów technicznych i wolą bardziej przygodowe