Nie udało się uruchomić gry - prawdopodobnie wystąpił problem z dostępem do serwerów (brak połączenia internetowego bądź niekompletna paczka) java.lang.Exception: Failed to download some files! ovh.crystallauncher.crystal.gamedownloader.GameDownloader.downloadGame(GameDownloader.java:536) ovh.crystallauncher.crystal.launcher.VanillaLauncher.prepare(VanillaLauncher.java:131) ovh.crystallauncher.crystal.launcher.BaseLauncher.lambda$start$2(BaseLauncher.java:174) java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:833)
mam takie cos teraz
Probowałes opcji z rozwiazywanie problemow w ustawieniach?
ta
Najprawdobodniej, jak wyżej zostało napisane - występuje w obecnej chwili przeciążenie
a
a da sie naprawic
Miałoby to sens, ponieważ w następujących dniach są edycje serwerów, które wymagają tej wersji bp
No, jak mniej osób próbuje instalować paczkę xD
aha
Chyba, że ten piękny obrazek (xD) coś da
Chciałem sprawdzić czy u każdego występuje problem istalacji paczki (w tym mnie), ale u mnie działa
Spróbuj skorzystać z VPN’a
ja w szwecji jestem moze dlatego
Dzięki za info
/j
Nie udało się uruchomić gry - prawdopodobnie wystąpił problem z dostępem do serwerów (brak połączenia internetowego bądź niekompletna paczka) java.lang.Exception: Failed to download some files! ovh.crystallauncher.crystal.gamedownloader.GameDownloader.downloadGame(GameDownloader.java:536) ovh.crystallauncher.crystal.launcher.VanillaLauncher.prepare(VanillaLauncher.java:131) ovh.crystallauncher.crystal.launcher.BaseLauncher.lambda$start$2(BaseLauncher.java:174) java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:833)
kurde nie to
mam error bp
\