Datapack'i nie są pokazywane

Przy każdym uruchomieniu datapacki znikają. Po otwarciu folderu do nich przez zakładke grze (przy tworzeniu światu) to tworzy się tymczasowy folder o ścieżce C:\Users####\AppData\Roaming\Crystal-Launcher\tmp który znika po zamknieciu.

folder ma zawsze inne numery

Co? :skull:
Owe datapacki Ci znikają i tak, kiedy utworzysz świat, bowiem podczas tworzenia musi gdzieś trzymać, dla poprawnego wczytania + numerki wg mnie oznacza seed (widać że długi i ze samych cyfr)

Jesteś bowiem w tmp - temponary (tymczasowe)

Datapacki znajdziesz w C:\Users\####\AppData\Roaming\Crystal-Launcher\instances\<nazwa paczki>\worlds\<nazwa świata>\datapacks

Mogę się mylić akurat, z pamięci piszę

Może Ci chodzi o resourcepacki, to podobnie: C:\Users\####\AppData\Roaming\Crystal-Launcher\instances\<nazwa paczki>\resoucepacks

ten folder w temp powstaje przy tworzeniu świata, żeby można było dodać datapacki w tym momencie właśnie

Chodzi mi o to, że nie wyświetlają się dostępne datapacki które są w folderze C:\Users\####\AppData\Roaming\Crystal-Launcher\instances\<nazwa paczki>\datapacks

Bo to nie jest folder na datapacki???

Datapacki są przypisane do poszczególnych światów

Huh. W jednym z modpackow które modyfikowałem datapacki byly w takim folderze i wyświetlały się zawsze przy tworzeniu światów.

Właśnie

Modpack

Pewnie jakiś mod to dodawał

W vanilli tego nie ma

Dobra, dzięki za pomoc

<lokacja CL>\instances\<nazwa paczki>\.minecraft\mods - raczej to o mody chodziło

Datapacki są tylko w światach, i zawierają pewną konfigurację na danym świecie

nie, chodzi o datapacki