Forum Crystal Launcher'a

Czy można dodać Optifine ręcznie? 1.13
#1
Lightbulb 
Czy istnieje sposób na dodanie Optifine na wersji 1.13? Paczek nie można jeszcze tworzuć na tę wersję, ale mod już wyszedł i na premium można go odpalić. Próbowałem, ale mi się nie udało, jeśli ktoś zna sposób jak to zrobić to prosiłbym o wytłumaczenie. Z góry dziękuję!
Odpowiedz
#2
(13.09.2018, 02:48)Gonzota2ttsd napisał(a): Czttttttttttttttttttttttttttty istnieje sposób na dodanie Optifine na wersji 1.13? Paczek nie można jeszcze tworzuć na tę wersję, ale mod już wyszedł i na premium można go odpalić. Próbowałem, ale mi się nie udało, jeśli ktoś zna sposób jak to zrobić to prosiłbym o wytłumaczenie. Z góry dziękuję!

Tak gdy tworzysz paczke musisz zainstalowac z intternetu optifine do tej wersji i go dodać
Odpowiedz


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wiadomo kiedy będzie wersja 1.14+ z Optifine? WeiKee 0 429 02.06.2019, 09:08
Ostatni post: WeiKee
Question Czy można odzyskać skina ? Peperos 1 414 01.02.2019, 13:08
Ostatni post: FPGPL
  Czy można grać z Shaderami w wersji 1.13.1? Aleksander3453 1 681 01.12.2018, 15:31
Ostatni post: tanikobel
  Optifine Lucky2kk 1 5 254 13.02.2017, 19:33
Ostatni post: soldrixen
  Optifine ImHackingPL 1 2 081 03.12.2016, 18:35
Ostatni post: Elox
  Jak dodać własną paczkę? stefan12345abc 0 1 229 20.11.2016, 18:32
Ostatni post: stefan12345abc
Big Grin A można :D ? MrHackerPLL 3 2 343 03.07.2016, 11:58
Ostatni post: Elox
  Czy można aktualizować paczki modyfikacji? Kacperqe 1 1 833 12.04.2016, 14:49
Ostatni post: Elox

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości